Skolan börjat och inget att blogga om

Okej, ja rubriken säger ju allt. Har inte alls mycket tid att skriva här på bloggen, men ska försöka göra så gott jag kan. Mitt liv ligger just nu på topp, allting stämmer och aa. Eller kanske inte allt men det är bättre än bra just nu. 
 
I morgon är det torsdag och det betyder helg när som helst, gud vad det går snabbt men skönt de. 
 
I helgen ska jag nog till Anna, mys! 
 
Red i måndags också, hade Gamal och det gick ju riktigt bra, herregud blev jätteförvånad. Han lyssnade verkligen för skänkel och ja allting, riktigt bra häst min lilla Gamal. Duktig. Har ingen aning vad som har hänt med min ridning heller, allt bara stämmer. Antar att allt slit med Paris har gett lite med sig trots allt och riktigt tacksam att hon faktiskt var som hon var, inte alls lätt som alla sa från början utan hon var ju en riktigt pina till en början, hatar att säga de men kan säga att det hade inte varit många som hade kunnat sätta sig på henne och rida henne bra från första början, nu säger jag inte att jag kunde det för de kunde jag verkligen inte heller. Hon var en riktigt testare och hon var alltså väldigt lik Gamal på många sätt, så stort plus för första lektionen på terminen! 
 
//Josefine

Hello

Nu under helgen har jag varit tillsammans med Anna, vi har haft det sjukt mysigt! I morgon är det skola och första ridlektionen sen juni på ridskolan :) 
 
Nu ska jag fortsätta titta på Desperate Housewives. 
 
 
Puss puss! 
 
Jossan

Mål med ridningen.

Jag har ganska höga krav på mig själv och dem flesta kommer kanske inte ens gå eftersom jag kan vara ganska osäker på mig själv när det gäller vissa saker som t.ex. tävling. 
 
Jag vill jättegärna starta en klubbtävling innan 2013 är slut, och ja jag vet att det är långt till dess och man hinner utvecklas. Men grejen är den att jag är jätteosäker, tror hela tiden att jag förmodligen kommer glömma bort dressyrprogrammet eller hoppbanan. Sånt händer mig hela tiden och det kommer ju isåfall vara jättepinsamt att glömma mitt i programmet eller banan. Jag vet att det låter fånigt, men har inte ni haft det problemet eller är ni bara underbarn som klarar allt? haha. 
 
Sen vill jag också ha ett sånt där magiskt ridpass med Rocky som vi hade under dem två första lektionerna. Fast då vill jag verkligen att allting ska sitta perfekt och allt bara ska se sjukt äckligt j*vla bra ut. Alla mina kompisar tycker att det ser jättebra ut hela tiden, men när man sitter på hästryggen då känns det inte så bra eftersom allt bara känns fel, det kanske är jag som letar efter fel känsla? Eller så kanske mina vänner bara säger så för att vara schysta? 
 
Sen vill jag också rida Laurenzo mer, kunna utvecklas med honom och lära känna honom på hästryggen och inte bara nere från marken som vi har gjort nu i 2 och ett halvt år, helt sjukt vad tiden går snabbt. 
 
Det är väl kanske inte dem högsta kraven, men för mig är det de och dom nöjer jag mig med så länge. 
 
Vig tjej asså 
 
Rååååckyy 
//Jossan 

Mormor

Nu har jag varit hemma hos Mormor på middag. Gick till parken med småkusinerna och passade dom och shit helt sjukt snygga killar där, hehe. Synd bara att vi behövde gå typ en halv timme senare :((( 
 
Hade lätt spelat lite fotboll med dom!! 
 
//Josefine

Godmorgon

Nu har jag precis vaknat. 
 
Hoppas på bra väder idag så jag kan få lite mer färg. Vill bara utomlands nu, komma bort från det här kalla landet. 
 
Nån gång i veckan ska jag också in till stan för att köpa lite grejer inför skolan. Dvs typ kalender,pennor och sånt. 
 
//Josefine

Herregud

Vad håller jag på med, jag har inte bloggat på typ 1 månad? 
 
Men för ungefär 3 veckor sedan lämnade jag Göteborg och Paris bakom mig. Väldigt sorligt eftersom hon är helt underbar. Våra ridpass blev bara bättre och bättre med tiden och önskar bara att jag hade henne som egen häst eftersom vi utvecklades så pass mycket under den korta tiden. 
 
Tror faktiskt själv att vi hade kunnat tävla upp till LA i hoppningen och LB i dressyren om vi hade haft mer tid på oss och lära känna varandra bättre. Efter 3 veckor satt verkligen dressyren perfekt, helt magiska pass red vi. Hennes skänkelvikningar var helt klockrena. Sen fanns det ju såklart mycket att jobba på t.ex. ökningar i traven. Men ökningarna i galoppen var klockrena där också. 
 
Alltså jag kan inte beskriva hur hon var. Hoppningen är ju inget som jag personligen satsar högst på utan jag är lite mer för dressyr, men hoppningen var jättebra särskilt studsen vi gjorde. Hon var mega duktig. Synd bara att jag inte fick några bilder på det :( 
 
Sen ska jag också lägga upp alla saker jag köpte på Gekås. Mest ridgrejer faktiskt, fast ångrar att jag inte gick och kollade mer på damavdelningen och sminket. Verkade verkligen som om det fanns så mycket mer att kunna köpa, men men det finns fler tider här i livet. 
 
Nu känner jag att jag hoppar emellan ämnen här, men det är bara för ni har missat så pass mycket. 
 
Nån dag måste jag också åka till Penningby för att hälsa på Rocky & Laurenzo. Har inte sett dem på år. Saknar verkligen ridpassen på Rocky och ska verkligen ta mer privatlektioner på Laurenzo. 
 
 
 
 
 
 
 
//Josefine

RSS 2.0