Tävling hos bästa teamjumpers.se

Nu är det så att teamjumpers.se har en tävling om ett schabrak från HV Polo och en grimma.
Och bara för att så ska jag skriva en motivering här:
Det är nämligen så att jag kanske kommer få ha en foderhäst i 9 månader och kommer därför behöva ett snyggt schabrak och grimma och skulle därför bli så sjuk glad om min kanske blivande foderhäst skulle kunna få pryda det, han/hon skulle bli så sjukt fin i det och jag skulle rida med det som en stolt ryttare.
GÅ IN OCH LÄS TEAMJUMPERS.SE NU!

 

//Josefine

Ingen bloggning

Alltså förlåt att jag inte kunnat blogga men jag har helt sjukt mycket i skolan just nu. Jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera er. Men ni kanske vill ha lite information om vad jag har gjort dem senaste 2 veckorna som jag typ har varit borta.
Ehmm, jag har hoppat Gamal och ridit ett dressyrpass på Rocky. Helt sjukt vad det gick bra att hoppa Gamal och att rida dressyr på Rocky det var typ helt magiskt vad duktig han var och han lyssnade för skänkeln och allt. Hoppas såklart på honom nu på måndag också. Sen så har jag bara pluggat till en massa prov och redovisningar.
Sen har jag också varit i stan för att se/träffa One Direction. Dem åkte hem den dagen då jag kom dit men jag han se lite av dem innan dom satte sig i bilen för att åka till Arlanda. Mina älsklingspojkar!
Idag ska jag in till Sickla först och köpa lite grejer och kläder sen ska jag vidare till stallet för att fixa Trinity inför imorgon eftersom jag ska med henne och Maja på tävling. Awesome. Så jag ska bara tvätta hennes ben och svans,rykta oxå. Sen ska jag nog ta med henne ut på en liten sväng så hon får torka sen drar jag hem och äter och sen så ska jag nog sova för att jag ska upp vid halv 5 imorgon typ sen ska jag ta tåget som går 5.49 så då har jag 1 timme innan jag ska gå till tåget.
Här får ni en bild på min nya profilbild på facebooken:
//Josefine

Inte bra..

Jag har inte varit speciellt bra på att blogga och det är jag jätte medveten om. Nu måste jag verkligen plugga!
//Josefine

(går ej att ladda upp en bild)

STUKAT FOTEN

Nu är det så att jag har stukat foten så kan knappt gå så kommer inte uppdatera er så mycket, tyvär.
Jag hoppade Gamal i måndags och det gick bra, vi hoppade en bana och jag ramlade in av, *happy*.
Lillis tyckte att jag hade ett bra grundtempo och att det var en mycket fin runda.
//Josefine

Godnatt

Nu ska jag snart dra mig till sängs men första ska jag packa min väska som jag ska ha till Sandra i morgon när jag ska sova hos henne igen, mys!
Sen på lördag ska jag med Trinity och Maja på tävling och Sandra ska åka med Hortensia och Carro. Det ska verkligen bli jättekul och vi ska försöka roa oss så mycket som möjligt. Hahahaha, men det ska nog gå med alla dem goa människorna.
Men i morgon är det skola och sen glosförhör och en härlig dag med alla människor. Synd bara att jag missar LMFAO men det får jag leva med, hehe. Hade gärna gått men så blir det tyvärr inte pga att jag ska ju till stallet.
Nu ska jag packa, bye.
Här får ni en bild på Trinity ( Foto: Maja Bergsten)
//Josefine

Day 4 - Favorite photo of Zayn Malik and why.

Älskar hans ögon. My little poser. Han är helt jävla underbar <3
//Josefine

Day 3 - Favorite photo of Liam Payne and why.

Mitt favoritfoto av Liam Payne är nog det här:För att han är helt underbar och så j*vla rolig. Älskade Liam!

//Josefine

Tävlingsskötare åt Erica

Nu sitter jag och Erica här hemma hos mig och har nästan precis vaknat. Iris sover fortfarande men vi ska väcka henne när som helst. Idag ska Erii tävla Zidane hemma (lokalt) och jag ska hjälpa henne.
Nu hinner jag inte skriva nå mer.
Puss, hej.
//Josefine

Day 2 - Favorite photo of Harry Styles and why.

Mitt favoritfoto av Harry är det här för att han visar hur galen han kan vara fast han ändå har det där lilla vänliga i sig, haha. Okej, det där lät bara konstigt..
//Josefine

RSS 2.0